Beyza'dan Lezzetli Tarifler

2 Eylül 2013 Pazartesi

Kayısı ve Bademli Tatlı

Malzemeler:

250 gr soyulmuş badem
1,5 lt süt
2 yemek kaşığı nişasta
500 gr kuru kayısı
2 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker

Sosu İçin:

Karamel sos

NOT: Sosunu 1 gün önceden hazırlamak gerekli ve ya marketten de alınabilir.
Gönderen Unknown zaman: 06:36
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2013 (17)
    • ▼  Eylül (17)
      • Browni Kek
      • Haşhaşlı Kek
      • Ev Yapımı Ketçap
      • Şeftalili Çıtır Tatlı
      • Kayısı ve Bademli Tatlı
      • Peynirli Pişi (Şişko Börek)
      • Kağıt Kebabı
      • Soğuk Çorba
      • Pizza Hamuru Tarifi
      • İki Renkli Tatlı
      • Oktay Usta'nın Fındıklı Muzlu Güllaç Tarifi
      • ESMA NİNEMİN Vazgeçemediği Aydın'a Özel Düğün Yeme...
      • Yumoş Anneannemin Aydın Usulü Sıkma (Yuvarlama) Ta...
      • Tatlı Anneannemin Kedi Dili Pastası
      • Canım Annemin Şuruplu Peynirli Tatlısı
      • Oktay Usta'dan Zeytinli Kekikli Ramazan Pidesi
      • Şambali Tatlısı

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle
Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.